Farma Zlatý vŕšok

Farma Jozefa Zvaru sa zameriava na chov oviec a spracovanie výrobkov zo surového nepasterizovaného ovčieho mlieka. Vlastný chov oviec a dodržiavanie tradičných postupov spracovania mlieka je zárukou kvality a jedinečnej chute výrobkov farmy.

100% bryndza - prednosťou tradičnej bryndze je, že sa vyrába bez tepelného spracovania a vďaka tomu si uchováva bioaktívne látky

Parenice, nite - výrobok, ktorý je vyrobený ručne a výlučne z ovčieho mlieka je dnes naozaj vzácnosťou

Ovčí hrudkový syr - syr vyrobený zo surového ovčieho mlieka, má výraznejšiu a lepšiu chutí

Oštiepok - na výrobu oštiepka sa používa syrová ovčia hrudka, je vyrobený tradičným spôsobom a zaúdený je výraznejšej chuti

Žinčica - tradičná žinčica z ovčieho mlieka, ktorá vzniká pri výrobe syra je najmä v lete lahodným osviežujúcim nápojom

Kontaktovať farmára