Mäsovýroba Pečovská

Kto sme: mäsovýroba

Odkiaľ sme: Prešov

Čo vyrábame: mäsové výrobky vysokej kvality a výbornej chuti

Naše výrobky kúpite v našich predajniach v mestách Prešov, Košice, Pečovská Nová Ves a Giraltovce

Web: www.hurka.sk

Facebook: www.facebook.com/hurkapresov

 

O nás:

Spoločnosť HURKA s.r.o. (predávajúca pod značkou Mäsovýroba Pečovská) je regionálna mäsovýroba zameraná na predaj širokého spektra mäsa a mäsových výrobkov vykazujúcich vysokú kvalitu a výbornú chuť, vyrábané sú bez prídavku stabilizátorov, zahusťovadiel, bez použitia hydinového mechanický separovaného mäsa a bádru. Pod značkou Hurka s.r.o. nájdete len výrobky tej najvyššej kvality, ktoré spájajú návrat k tradičným výrobným postupom za použitia kvalitných surovín vyprodukovaných v danom regióne. Pre nás je samozrejmosťou starostlivý výber tých najkvalitnejších surovín, použitie čerstvého mäsa z vlastnej rozrábky a použitie prírodných korenín, čo robí z hotového produktu originálny výrobok s nezameniteľnou lahodnou chuťou.

Mäso, ktoré expedujeme a dodávame naším zákazníkom je výlučne slovenského pôvodu t.j. chované a porážané na území Slovenskej republiky (bravčové aj hovädzie mäso), to znamená, že dodávané mäso má jasne preukázateľný pôvod a samozrejme je dodávané v najvyššej kvalite a čerstvosti. Mäso rovnakého pôvodu sa používa aj na výrobu celého sortimentu mäsových výrobkov.

Mäsové výrobky sú vyrábané pod heslom „ako z domácej zabíjačky“, vyrábané sú výhradné z bravčové resp. hovädzieho mäsa (ako už bolo spomenuté bez pridania hydinového mechanický separovaného mäsa alebo bádrového mäsa, bez použitia prídavných látok ako sú zahusťovadlá, aditíva, stabilizátory a pod.). Ich najväčšou výhodou je, že výrobky neobsahujú alergény, sójový proteín a glutén. Mäsové výrobky sa vyznačujú vysokým obsahom mäsa.

Výrobný sortiment obsahuje výrobky ako šunky (výhradne v kategórii špeciál t.j. s najvyšším obsahom mäsa), sušené mäsá, klobásy, párky, salámy, údené mäsá, škvarenú masť, konzervované výrobky a pod.

Sortiment konzervovaných výrobkov – predstavuje rozsiahlu ponuku mias, „hotových jedál“ a nátierok predávaných v konzervách rôznych gramáží – t.j. napr. 280g, 400g resp. 410g, 750g a podobne. Výrobky z tejto kategórie sa vyznačujú vysokou kvalitou a chuťou, nakoľko pri ich výrobe sa dbá na výber kvalitných surovín a zachovanie tradičnej receptúry. To znamená, že tieto konzervy nie sú obdobné konzervám, ktoré poznáme z pultov obchodných reťazcov, ale jedná sa fakt o kvalitnú mäsiarskú prácu. Priemerný obsah mäsa je následovný napr. mäsá vo vlastnej šťave majú obsah čistého mäsa minimálne 80%, údené mäsa v konzervách majú minimálne zastúpenie mäsa 90%, Pražská šunka 400g v konzerve 80% a podobne. Nátierky sú vyrábané domáckou receptúrou ako napr. Škvarková nátierka, Pečeňová paštéta alebo Hrianková nátierka. A v neposlednom rade jedlá ako Bravčový guľáš, Rebierka na kapuste, Bravčové na kapuste, Rajcupa, Párky s fazuľou, Šošovica s klobásou – tieto konzervy stačí ohriať a výsledkom je hotové jedlo výbornej chuti.

Produkty

Domáca klobása

Domáca klobása z našej produkcie sa zaraďuje medzi mäsové výrobky najvyššej kvality. Samotnú kvalitu produktu podčiarkuje v prvom rade jeho zloženie, klobáska sa vyrába výhradne z bravčového a hovädzieho mäsa s použitím výhradne prírodných korenín a to soľ, čierne korenie, mletá červená paprika a cesnak. Tajomstvo výnimočnej chuti našej Domácej klobásy spočíva v tradičnom spôsobe výroby podľa rokmi overených starých receptov.

Cena: - EUR
Gazdovská klobása

Gazdovská klobása má plnú chuť mäsa, je dostatočne vyzretá, vysušená a vyrobená tradičným spôsobom. Má lahodnú a typickú chuť, jej vôňa Vám pripomenie domáce výrobky vyrobené údením v podomáckych vyrobených udiarniach. Na jej dochutenie je použité výhradne prírodné korenie a cesnak, bez použitia ďalších chemických prísad a náhrad. Aj napriek tomu, že sa zaraďuje medzi trvanlivé tepelne neopracované výrobky, pri jej výrobe sa nepoužíva štartovacia kultúra, celý proces jej výroby, zrenia a sušenia prebieha bez pomoci chemických prídavných látok a konzervantov. Hotový výrobok preto predstavuje klobásku vyrobenú tým najtradičnejším spôsobom výroby a konzervovaný len dostatočným zrením a zasušením. Výrobok je určený na konzum všetkým skupinám spotrebiteľov nakoľko neobsahuje alergény.

Cena: - EUR
Pikantné párky

Na trh svojím zákazníkom prinášame vysokokvalitnú mäsovú náhradu Spišských párky pod názvom Pikantné párky. Aj pri výrobe tohto produktu sme sa inšpirovali pôvodnými receptúrami starých majstrov, takže výroba prebieha výhradne z bravčového a hovädzieho mäsa, ktoré sa dochutí prírodnými koreninami, sladkou a pálivou červenou paprikou. Párky sú plnené do baraních čriev, čím si zachovávajú šťavnatosť a krehkosť. Pikantné párky predstavujú párky vysokej kvality, jemne pikantnej chuti, dostatočne šťavnaté. Sú vhodné na konzumáciu všetkým skupinám spotrebiteľov, nakoľko neobsahujú alergény.

Cena: - EUR
Gazdovská slanina

Gazdovská slanina je typickou slovenskou mäsovou lahôdkou, ktorá sa vyrába z výberových, prerastených a vykostených bravčových bokov, ktoré sa potierajú zmesou soli, čierneho korenia, bobkového listu a cesnaku, vyúdené v tradičnej udiarni na bukovom dreve. Práve kombinácia použitých korenín a bukového dymu zabezpečí poctivú chuť a vôňu gazdovskej slaniny. S čerstvým chlebom a cibuľkou je ozajstnou delikatesou.

Cena: - EUR
Tlačenka

Tlačenka je klasickým zabíjačkovým výrobkom našich dedov, takže pri jej výrobe dbáme na staré pôvodné receptúry. Uvarené bravčové mäso a vnútornosti sa dostatočne osolí, okorení, dochutí cesnakom a spolu s vývarom sa dielo naplní do obalov alebo bravčového žalúdka. Výsledkom je mäsová bravčová tlačenka príjemnej chuti, ktorá v kombinácii s cibuľkou, octom a čerstvým chlebom predstavuje gurmánsku lahôdku.

Cena: - EUR
Labužnícka sušená krkovička

Labužnícka sušená krkovička je vyrábaná z najlepších kusov bravčovej krkovičky, ktoré sú marinované niekoľko týždňov v zmesi soli a zmes prírodných korenín. Použitá soľ odoberie zo svalu prebytočnú vodu a arómy korenín tak preniknú celým kusom mäsa. Dosiahne sa jemná chuť a výnimočná vôňa. Krkovička je potom jemne údená na bukovom dreve a sušená v sušiarni, kde sa doladia posledné tóny symfónie delikátnej chuti.

Cena: - EUR
Domáca škvarená masť

Domáca škvarená masť patrila kedysi k základnej výbave gazdinky a v súčasnosti sa opäť dostáva do popredia, z dôvodu vysokej stability pri vyprážaní a tepelnom opracovaní (masť ma vyšší bod prehriatia bez zmeny kvality v porovnaní s rastlinnými olejmi). Masť z našej produkcie má krásnu slonovinovú farbu a lahodnú chuť, ktorá je výsledkom pomalého a kontrolovaného vytápania. Naším spotrebiteľom ponúkame niekoľko druhov bravčovej maste a to buď čistá domáca škvarená masť alebo s prídavkom oškvariek, cibule alebo mletého mäsa. Odporúčame ju konzumovať aj v rámci studenej kuchyne, natretá na chlebe s cibuľkou a kyslou uhorkou predstavuje návrat k tradičným jedlám z kuchyne starých mám.

Cena: - EUR
Oškvarky

Ďalším naším produktom, ktorý získavame pri vytápaní bravčovej masti sú oškvarky. Príprava prebieha nasledovne: bravčová slanina s kúskami mäsa sa nakrája na kocky, ktoré sa následne vložia do rozpáleného kotla. Pomalým topením sa produkuje bravčová masť a za stáleho miešania sa pražia oškvarky do požadovanej zlatohnedej farby. Hotové oškvarky sú lahodné a príjemne chrumkavé. Ich použitie je široké, na studeno dochutené so soľou a chlebom, alebo ako surovina na prípravu škvarkových nátierok, škvarkových pagáčov a sladkého škvarkového pečiva.

Cena: - EUR
Bravčové vo vlastnej šťave

Výrobok „Bravčové vo vlastnej šťave 410g“ je vyrábaný pod heslom „ako z domácej zabíjačky“, t.j. je vyrobený z čerstvého bravčového mäsa - stehna výhradne slovenského pôvodu. Mäso určené na jeho výrobu je pripravené z rannej rozrábky bravčových polovíc a následne prechádza celým technologickým postupom až do zhotovenia konečného výrobku. Na jeho výrobu sa používajú len prírodné koreniny, takže finálny výrobok predstavuje zmes len bravčového mäsa s obsahom korenín, bez obsahu chemických prídavných látok, konzervantov a lacných náhrad mäsovej bielkoviny. Najväčšou výhodou samotného výrobku je, že výrobok je určený na konzum všetkým skupinám spotrebiteľov nakoľko výrobok neobsahuje alergény. Spotrebiteľovi garantujeme, že do vybraného výrobku môže vložiť svoju dôveru, nakoľko výrobok sa rovná chuťou, kvalitou a výrobným procesom výrobku, ktorý si zhotovuje počas svojej domácej zabíjačky.

Cena: - EUR
Údená šunka

Výrobok „Údená šunka 400g“ je vyrobený z kvalitnej časti bravčového stehna, pôvodom z ošípaných chovaných a porazených na území Slovenskej republiky. Samotnej výrobe konzervovanej údenej šunky predchádza starostlivý výber suroviny, ktorá je následne na rozrábke ešte zbavená nadbytočného tuku, odblanená a upravená do požadovanej najvyššej kvality a veľkosti mäsa. Pred konzervovaním údenej šunky prebieha jej samotná výroba, ktorá predstavuje tradičný proces výroby údených mias t.j. mäso sa nasolí a následne sa vyúdi v špeciálne vyvinutej udiarni. Počas celého údenia prechádza okolo šunky jemný dym vytvorený tlejúcou bukovou štiepkou, ktorý výrobok zaúdi do krásnej zlatohnedej farby, príjemnej zaúdenej vôni a lahodnej chuti. Hotový výrobok údená šunka sa naplní do mäsovej konzervy a zasterilizuje sa, takže finálny výrobok predstavuje zmes len bravčového mäsa s obsahom soli, bez obsahu chemických prídavných látok, konzervantov a lacných náhrad mäsovej bielkoviny. Najväčšou výhodou samotného výrobku je, že výrobok je určený na konzum všetkým skupinám spotrebiteľov nakoľko výrobok neobsahuje alergény.

Cena: - EUR
Pečeňová paštéta

Delikátna Pečeňová paštéta, ktorá Vás osloví svojou typickou pečeňovou chuťou a krémovou; ľahko roztierateľnou konzistenciou. Pri jej výrobe sa používa len bravčová pečeň, bravčové mäso a slanina, dochutí sa soľou a zmesou korenín. Výsledkom je lahodná pečeňová paštéta, ktorá svojou chuťou, arómou a kvalitou uspokojí aj najnáročnejšieho konzumenta. V rámci nášho sortimentu sme priniesli na trh aj novinku a to Pečeňová paštéta s olivami.

Cena: - EUR

V našich predajniach na Vás samozrejme čaka ešte širší sortiment mäsa a poctivých mäsových výrobkov.